Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

Introducere

Inca din anul 1868 familia Gerritsen s-a implicat in productia tacamurilor din otel inoxidabil.

Compania Sola a fost fondata in 1922 de catre dl. M.J. Gerritsen. De mai multe generatii, brandul Sola este sinonim cu calitatea excelenta si durabila a tacamurilor. In prezent, compania este condusa de catre dl Bert Gerritsen, nepot al dlui M.J. Gerritsen. Sola a produs si a distribuit produsele sale prin intermediul retailarilor atingand toate sectoarele industriei ospitalitatii: hoteluri, restaurante, companii aeriene, linii de croaziera si altele.


In gama de tacamuri Sola exista stiluri diferite, variand de la design clasic la cel modern, din otel inoxidabil, argint sau placate cu argint, la diferite niveluri de preturi. Modele noi, bazate pe cele mai recente tendinte, sunt introduse in mod regulat. Majoritatea modelelor pot fi furnizate din stocurile pastrate in diferite parti ale lumii. Obiectivul Sola este de a oferi produse de o calitate excelenta la preturi competitive. Toate produsele sunt furnizate cu garantie pe viata pentru productie si material.


Modul de productie si controlul calitatii

In ultimii 140 de ani, Sola a devenit un jucator important pe piata internationala. Datorita acestei cresteri, compania si-a extins liniile de productie in Asia. In ceea ce priveste controlul calitatii Sola, materialele sunt controlate si analizate cu mare atentie. Materia prima utilizata de catre Sola pentru produsele sale este de cea mai buna calitate si este in conformitate cu standardele internationale.Toate fabricile sunt vizitate in mod regulat de catre departamentul Controlului Calitatii al Sola, cu scopul de a optimiza colaborarea si productia de calitate. Acesta este un proces continuu de monitorizare de catre operatori bine instruiti din Sola B.V. si Sola Korea Ltd.


O echipa eficienta permite companiei Sola sa aiba un mod de lucru flexibil care sa se adapteze rapid noilor tendinte. Prin urmare, Sola poate oferi clientilor sai un produs de inalta calitate, adaptat celor mai noi tendinte, la preturi foarte competitive. Punerea clientilor pe primul plan, permite Sola sa inteleaga nevoile lor. Prin utilizarea experientei acumulate si a know-how-ului, Sola poate oferi intotdeauna o solutie care satisface cerintele clientului.


Reteaua globala

Sola poate furniza produse in toata lumea, datorita retelei de depozite pe care o detine, colaborand cu transportatori international pentru a fi siguri ca produsele sunt manevrate cu profesionalism si livrate cat de repede posibil. Detaliile si optiunile pot fi aflate de la personalul Sola, atat la sediile Sola, cat si prin email sau telefon.


Cel mai bun raport calitate-pret

Sola ofera cele mai bune preturi de pe piata datorita productiei in Orientul Indepartat, contolata de propriul management. Clientul poate alege din gama Sola sau isi poate personaliza produsul dorit.

Prin preturi si design, Sola se poate adapta oricaror cerinte. In momentul in care clientul furnizeaza Sola informatii precum cantitatea, modelul, tipul de material, aceasta va cauta sa ofere cel mai bun pret. De asemenea, diverse optiuni de livrare, locatii si facilitati de depozitare, vor fi luate in considerare cand se va intocmi oferta de pret. Din aceasta cauza, pe website-ul Sola nu sunt afisate preturi sau conditii de colaborare. Fiecare oferta de pret este personalizata pentru fiecare client in parte.


Design-uri variate

Clientul poate sa aleaga dintre modelele existente deja in portofoliul Sola sau poate modifica aceste modele in functie de dorintele lui, cum ar fi adaugarea unui logo sau a altor caracteristici. De asemenea, Sola poate produce tacamuri cu design propriu in numele clientului. Departamentul de design al Sola poate transforma orice idee intr-un produs complet nou, pregatit sa fie testat de catre client.