Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

Comert international

Inca din anul 1868 familia Gerritsen s-a implicat in productia tacamurilor din otel inoxidabil.

Compania Sola a fost fondata in 1922 de catre dl. M.J. Gerritsen. De mai multe generatii, brandul Sola este sinonim cu calitate excelenta si durabila a tacamurilor. In prezent, compania este condusa de catre dl Bert Gerritsen , nepot al dlui M.J. Gerritsen. Sola a produs si a distribuit produsele sale prin intermediul retailarilor atingand toate sectoarele industriei ospitalitatii: hoteluri, restaurante, companii aeriene, linii de croaziera si altele.

In gama de tacamuri Sola exista stiluri diferite, variand de la designul clasic la cel modern, din otel inoxidabil, argint sau placate cu argint, la diferite niveluri de preturi. Modele noi, bazare pe cele mai recente tendinte, sunt introduse in mod regulat in portofoiliul Sola.. Majoritatea modelelor pot fi furnizate din stocurile pastrate in diferite parti ale lumii. Obiectivul Sola este de a oferi produse de o calitate excelenta la preturi competitive. Toate produele sunt furnizate cu garantie pe viata pentru productie si material.

Modul de productie si controlul calitatii

In ultimii 140 de ani, Sola a devenit un jucator important pe piata internationala. Datorita acestei cresteri, compania si-a extins liniile de productie in Asia. In ceea ce priveste controlul calitatii Sola, materialele sunt controlate si analizate cu mare atentie. Materia prima utilizata de catre Sola pentru produsele sale este de cea mai buna calitate si este in conformitate cu standardele internationale.Toate fabricile sunt vizitate in mod regulat de catre departamentul Controlului Calitatii al Sola, cu scopul de a optimiza colaborarea si productia de calitate. Acesta este un proces continuu de monitorizare de catre operatori bine instruiti din Sola B.V. si Sola Korea Ltd.

O echipa eficienta permite companiei Sola sa aiba un mod de lucru flexibil care sa se adapteze rapid noilor tendinte. Prin urmare, Sola poate oferi clientilor sai un produs de inalta calitate, adaptat celor mai noi tendinte, la preturi foarte competitive. Punerea clientilor pe primul plan, permite Sola sa inteleaga nevoile lor. Prin utilizarea experientei acumulate si a know-how-ului, Sola poate oferi intotdeauna o solutie care satisface cerintele clientului.