Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

CONDIŢII DE CUMPĂRARE


Recepţionarea mărfii.
Livrarea mărfii se realizează în termen de 7-10 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comandă este în valoare de 20,00 lei. cu excepția comenzilor livrate în Câmpia Turzii și Turda. Marfa este livrata în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai târziu, care nu depăşeşte totuşi 3-4 săptămâni de la data primirii comenzii. În acest caz, costurile de expediere se vor încasa numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii, chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri. Acest lucru este valabil în cazul vânzării cu amănuntul. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.


Dreptul de returnare a mărfii.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său.”

 

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră vor fi expediate înapoi la New Trade Vision, pe adresa Câmpia Turzii, str. Liviu Rebreanu nr. 13, pe propria cheltuială. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele oferite ca și set vor fi transmise în întregime.

 

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul în care nu primim acestă informaţie, banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin poştă sau prin transfer bancar.

 

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

 

În cazul în care expediați articolul returnat prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat decât în cazul prezenței unor defecte de fabricație la produsele livrate de New Trade Vision.


Garanție.
Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție al produsului, pentru fiecare produs în parte.
În caz de lipsă de conformitate, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului!

 

Garanția se validează cu certificatul de garanție și cu factura din colet. Articolele cu durată îndelungată de viață, care se defectează în 3 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate.

 

Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește proces verbal, care va conține informaţii privind produsul, data de achiziționare a acestuia și reclamația concretă cu care va adresați serviciului de relațîi cu clienții.

 

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin e-mail la contact@solinox.ro, telefon la  0722 776 237 sau prin poştă la adresa Câmpia Turzii, str. Liviu Rebreanu 13.