Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

Cum cumperi online

Alegeţi produsele

Folosind meniul din partea de sus, navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dvs., apăsaţi pe butonul

 

 

Coşul de cumpărături

La adăugarea produselor în coş, veţi fi direcţionat automat în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

 

 


Detaliile de livrare şi comandă cu un singur click!

După ce aţi ales produsele, dacă ați intrat în posesia unui cupon de reducere, introduceți seria acestuia in câmpul destinat Codurilor pentru discount și apăsați butonul ”Folosește cupon”.

 

 

Apăsați butonul de finalizare a comenzii, aflat în partea din dreapta-jos a listei produselor din coșul de cumpărături.

 


Completaţi detaliile privind livrarea comenzii. Pentru a vă ușura următoarele vizite în magazin, vă recomandăm să vă creați un cont, pentru ca nu fi nevoiți să introduceți de fiecare dată datele dumneavoastră.

 

 

a. Dacă sunteţi client nou, atunci trebuie să completaţi doar datele din formular şi să apăsaţi butonul de "Trimit comanda".
b. Dacă sunteţi deja client, introduceţi email-ul şi parola în boxul din dreapta şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apăsaţi "Trimit comanda".

Alegeți modalitatea de expediere (momentan singura variantă este expediere prin Posta Romana, la un preț fix de 20 de lei) și apăsați butonul de continuare.

 

 

Modalitatea de plată

Momentan, singura variantă de plată este la livrare, cu cash. Apăsați butonul de continuare.

 

 

Puteți revizui coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda.

 

 

Veți primi confirmarea comenzii dumneavoastră, precum și un ID al comenzii, cu care veți putea verifica stadiul de procesare al comenzii accesând contul dumneavoastră de client. Tot aici, puteți sa tipăriți comanda dumneavoastră sau să o salvați în format pdf.