Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

Linii aeriene/cai ferate

Modul de productie si controlul calitatii

In ultimii 140 de ani, Sola a devenit un jucator important pe piata internationala. Datorita acestei cresteri, compania si-a extins liniile de productie in Asia. In ceea ce priveste controlul calitatii Sola, materialele sunt controlate si analizate cu mare atentie. Materia prima utilizata de catre Sola pentru produsele sale este de cea mai buna calitate si este in conformitate cu standardele internationale.Toate fabricile sunt vizitate in mod regulat de catre departamentul Controlului Calitatii al Sola, cu scopul de a optimiza colaborarea si productia de calitate. Acesta este un proces continuu de monitorizare de catre operatori bine instruiti din Sola B.V. si Sola Korea Ltd.

O echipa eficienta permite companiei Sola sa aiba un mod de lucru flexibil care sa se adapteze rapid noilor tendinte. Prin urmare, Sola poate oferi clientilor sai un produs de inalta calitate, adaptat celor mai noi tendinte, la preturi foarte competitive. Punerea clientilor pe primul plan, permite Sola sa inteleaga nevoile lor. Prin utilizarea experientei acumulate si a know-how-ului, Sola poate oferi intotdeauna o solutie care satisface cerintele clientului.

Siguranță - asigurarea confortului pentru pasagerii

Reglementările de siguranță se aplică pentru tacâmurile din oțel inoxidabil in mai multe țări. Multe companii aeriene sunt deja conștiente de FAA și Departamentul pentru Regulamentele de transport din Regate Unite. Sola poate produce și furniza tacamuri in orice design (nou sau existent), în conformitate cu aceste reglementări de siguranță. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza tacâmuri din oțel inoxidabil pentru pasageri și să vă distingeti de concurenta si nu este nevoie sa folositi tacâmuri din plastic. Chiar in acest moment tacâmurile Sola sunt folosite de multe companii aeriene.

Un numar de clienti au ajuns la concluzia că, utilizarea tacâmurilor din oțel inoxidabil oferă un aspect si o servire mult mai bune comparativ cu utilizarea tacamurilor din material plastic sau alte materiale similare.

Si dumneavoastra puteti beneficia de aceste modele de tacamuri. Suntem în contact permanent cu Departamentul Regatului Unit pentru Transporturi și suntem conștienți de orice ultima actualizare ce ar putea surveni în acest domeniu. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să începeți să utilizați aceste tacâmuri la bordul aeronavelor dumneavoastră.

Puternică în soluții personalizate

Compania aeriana / căi ferate Sola este o divizie Sola, specializată în furnizarea de tacamuri către industria feroviară și liniile aeriene. Produsele pot fi furnizate prin intermediul distribuitorilor sau direct la utilizatorul final. Produsele noastre sunt furnizate tuturor sectoarelor industrioe liniilor aeriene. Scopul nostru este de a stabili o relație de lungă durată cu clienții noștri. Cei mai mulți dintre clienții noștri au fost alaturi de noi de ani de zile. Suntem bucuroși să vă oferim servicii complete datorita liniilor de comunicare scurte, flexibilitatii, know-how-ului și timpului de reacție rapid din unitățile noastre de producție în străinătate.