Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

Prima prezentare cu vânzare a produselor SOLA în România

Magazinul online solinox.ro, importatorul unic pe România al produselor olandeze SOLA, organizează pentru prima dată în țara noastră o prezentare cu vânzare!

Polus Center Cluj va găzdui standul unde solinox.ro va prezenta tacâmurile, seturile de oale și tigăile ajunse celebre în toată lumea datorită calității lor deosebite.

Prezentarea va avea loc sâmbătă, 20 aprilie 2013. Începând cu ora 10 si până seara, veți găsi produsele SOLA la standul special de lângă fântâna arteziană de la intrarea 3.

SOLA este o companie cu capital privat, înființată în Olanda în 1868 de către Johannes Gerritsen și care s-a dezvoltat într-un brand internațional bine cunoscut în lume. Astăzi, compania este condusă de Bert Gerritsen, a 5-a generație a familiei.

Timp de mulți ani, SOLA a construit o reputație excelentă la nivel național și internațional pentru furnizarea de cel mai bun oțel inoxidabil de calitate și tacâmuri de argint aurit.

SOLA reprezintă mai mult de 140 de ani de experiență și know-how.

Toți clujenii care sunt interesați de produse de calitate în propria bucătărie sunt așteptați la stand cu multe surprize plăcute, inclusiv vouchere de discount!

Echipa solinox.ro