Bine ai venit la Solinox!

Serviciul Clienți 0722 77 62 37

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI "CADOURI DE NUNTA"

Concursul este organizat si desfasurat de S.C. NEW TRADE VISION  S.R.L.,  str. Liviu Rebreanu 13 Campia Turzii, Cluj, identificat cu J12/3105/2012, RO30920214 (denumit in continuare „Organizatorul”).

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public pe website-ul nostru.

Regulamlentul este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe aceasta pagina web.

 
SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la concurs@solinox.ro pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 
SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 13.05.2013 si va dura pana la data de 14.11.2013, ora 10.00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 
SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Participantii la concurs trebuie sa:

  1. faca o fotografie cu invitatia la nunta in care sa se vada clar data evenimentului;
  2. sa trimita fotografia pe e-mail la concurs@solinox.ro, impreuna cu numele participantului, de pe o adresa de mail ce va fi folosita in comunicarea cu Organizatorul;
  3. participantul va primi pe e-mailul folosit la trimiterea fotografiei un cod, pe care il va putea introduce pe site-ul www.solinox.ro la achizitionarea oricaror produse, cu exceptia celor cuprinse in alte promotii. Introducand codul, participantul va primi automat un discount de 20% din pretul produsului;
  4. Organizatorul poate sa foloseasca imaginea trimisa de participant pe pagina sa de facebook, ascunzand prin blurare datele referitoare la nunta (numele mirilor si al nasilor, locatia etc.), in scopuri promotionale;

 

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti participantii care folosesc un e-mail valid si care trimit o fotografie completa si corecta sunt castigatori. Câştigătorii sunt anunţaţi pe pe adresa de mail. Daca un castigator a folosit o adresa de e-mail gresita, acesta nu va putea beneficia de premiu.


SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

 
SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania.

 
SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul http://www.solinox.ro si completata lunar, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

 
SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 
SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.solinox.ro.  
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@solinox.ro.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.