Instrucţiuni |
Sfaturi pentru întreţinerea şi utilizarea oalelor şi tigăilor
- Oalele noi trebuie spălate înainte de folosire cu apă caldă şi detergent.
- Evitaţi să gătiţi pe flacăra arzătorului de gaz, utilizaţi întotdeauna plite, corespunzătoare diametrului bazei tigăii.
- Evitaţi supraîncălzirea, care poate cauza decolorarea metalului.
- Utilizaţi o cârpă umedă şi detergent pentru a curăţa orice decolorare de metal pe interior pentru a o elimina.
- Clătiţi tigaia cu apă rece, atunci când când fierbeţi lapte, supe sau sosuri.
- Nu zgâriaţi cu un obiect ascuţit.
- Utilizaţi ustensile din lemn sau plastic rezistente la caldură, pentru a evita deteriorarea.
- Utilizaţi întotdeauna mănuşi pentru cuptor, mânerele pot deveni fierbinţi în timpul gătirii.
- Aşezati tigaia fierbinte pe un suport, nu direct pe masă.
- Spălarea se poate face în maţina de spălat vase sau cu mâna.
- Dacă tigaia se arde, spălaţi de câteva ori cu apă şi detergent, iar ulterior cu un abraziv uşor, cum ar fi Cif.
- În exteriorul produsului, se poate folosi, de asemenea, un abraziv blând.
|